Jenny Bøving Arendt - til højre i debat med sin kommunikationschefmodpart i KL efter lockouten Line Aarsland - skifter til direktørposten i Danske Gymnasier midt i april.

DLF-chef bliver direktør i Danske Gymnasier

Afdelingschef for både Forhandlingsafdeling og Kommunikation & Analyse i Danmarks Lærerforning Jenny Bøving Arendt tiltræder 16. april som ny direktør for foreningen Danske Gymnasier.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jenny Bøving Arendt, 38, er cand.scient. pol. og har tidligere bl.a. været rådgiver for Københavns overborgmester og kontorchef i Miljøstyrelsen.

I Lærerforeningen ærgrer sekretariatschef Bo Holmsgaard sig over at måtte sige farvel til 'en fantastisk chef' men glæder sig også over, at DLF kan sende en dygtig chef godt videre. Jenny Bøving Arendt blev oprindelig ansat som kommunikationschef, men er siden også blevet chef for forhandlingsafdelingen, og hun fortsætter på begge poster helt til den 15. april.

"Vi hiver ikke bare en  hurtig  erstatning ind", understreger Bo Holmsgaard og forventer, at Lærerforeningen vil tage sig den nødvendige tid til at lægge en langsigtet plan for ledelsen af de to afdelinger.

Ind til da - midt i en overenskomsttid - vil de kompetente og erfarne medarbejdere i både Forhandling, Kommunikation & Analyse og i Organisationsafdelingen, som står for hele konfliktorganiseringen, varetage opgaverne både internt og i forhold til Danmarks Lærerforenings mange samarbejdspartnere. 

Danske Gymnasier er interesseorganisation for de almene gymnasier og hf-kurser i Danmark. 

"Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Jenny, som har en bred administrativ erfaring og er en stærk politisk kommunikatør", siger foreningens formand Birgitte Vedersø i en pressemeddelelse.