0   0

Elever er medskabere af nyt undervisningsmateriale om nordisk kultur

Fire professionelle musikere og billedkunstnere rejser fra september til april rundt til de nordiske lande for at lave workshops på syv udvalgte skoler på Færøerne, i Grønland, i Norge, på Åland og i Danmark. »Alle elever – både i indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen – skal udforske og udtrykke deres tanker om Norden, og hvad det er, der gør deres land særligt«, fortæller initiativtager Lone Wernblad. Eleverne på de udvalgte skoler kan se frem til to dage med nordisk kultur og historie, hvor de skal skrive digte, male og komponere sange. Efterfølgende vil værkerne og erfaringerne blive anvendt i nyt undervisningsmateriale til folkeskolen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.785 andre er allerede tilmeldt

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
766 andre er allerede tilmeldt