Debat

* Kalder alle der underviser i kristendomskundskab *

Mit navn er Charlotte Nonbo, og jeg lærerstuderende på mit sidste år. Til sommer er jeg færdig, og jeg er lige nu i fuld gang med at skrive min bachelor. I den forbindelse har jeg brug for Jeres hjælp. Jeg skal bruge Jeres refleksioner og overvejelser om bibelske fortællinger i faget i et spørgeskema. Spørgeskemaet er kort og med få uddybende spørgsmål. Spørgeskemaet vil omhandle brugen af bibelske fortællinger i undervisningen, evt. formål med de bibelske fortællinger i undervisningen og fritagelsesparagraffen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Link til spørgeskema: https://da.surveymonkey.com/r/T5B58NJ

Mit navn er Charlotte Nonbo, og jeg lærerstuderende på mit sidste år. Til sommer er jeg færdig - og jeg er lige nu i fuld gang med at skrive min bachelor.

I den forbindelse har jeg brug for Jeres hjælp i form af et spørgeskema. Da jeg rigtig gerne vil være klogere! 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Mit bachelorprojekt omhandler brugen af bibelske fortællinger i undervisningen i kristendomskundskabsundervisningen. Herunder fokus på fortællingerne i undervisningen. Jeg ønsker nemlig, at undersøge hvorvidt fortællingerne kan bidrage til elevernes identitet og dannelse.

Spørgeskemaet er kort og med få uddybende spørgsmål. Spørgeskemaet vil omhandle brugen af bibelske fortællinger i undervisningen, evt. formål med de bibelske fortællinger i undervisningen og fritagelsesparagraffen.

Spørgeskemaet er anonymt og alt data vil blive behandlet med bachelorprojektets formål. Derved vil alle svar kun blive brugt i denne sammenhæng.

Ved interesse af projektets afslutning og resultater kan det færdige bachelorprojekt sendes til Jer efter endt eksamen.

Link til spørgeskema: https://da.surveymonkey.com/r/T5B58NJ

Jeg takker mange gange for Jeres hjælp.

De bedste hilsner

Charlotte Nonbo