Lærer til lærer

Risskov Skole tapede løs på Billedkunstens dag

I onsdags flyttede der omkring 50 fabeldyr ind på skolen - de blev skabt af vores 3. klasser ud af tape.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi valgte tape som materiale, fordi børnene ikke var vant til at udtrykke sig gennem tape, og derfor ikke havde forudindtagede holdninger om, hvorvidt de kunne mestre det, som eksempelvis ses ved tegning. Det gjorde, at alle børnene gik positive og eksperimenterende til opgaven, og selv opfandt forskellige måder at bruge tapen på. Materialet blev også valgt ud fra børnenes interesse for street art. Temaet var fabeldyr, fordi det støttede op om børnenes undervisning i tiden op til, og fordi det sætter fantasien i gang at skulle blande dyr: hvor mange, hvilke og hvordan skal de sidde sammen?

Fabeldyrene blev placeret på gulve indendørs og langs siderne på vores multibaner udendørs, og skal blive siddende et par uger, indtil de, ligesom al anden street art, forsvinder lige så hurtigt som de kom op.

Powered by Labrador CMS