Lærer til lærer
1   10

Risskov Skole tapede løs på Billedkunstens dag

I onsdags flyttede der omkring 50 fabeldyr ind på skolen - de blev skabt af vores 3. klasser ud af tape.

Vi valgte tape som materiale, fordi børnene ikke var vant til at udtrykke sig gennem tape, og derfor ikke havde forudindtagede holdninger om, hvorvidt de kunne mestre det, som eksempelvis ses ved tegning. Det gjorde, at alle børnene gik positive og eksperimenterende til opgaven, og selv opfandt forskellige måder at bruge tapen på. Materialet blev også valgt ud fra børnenes interesse for street art. Temaet var fabeldyr, fordi det støttede op om børnenes undervisning i tiden op til, og fordi det sætter fantasien i gang at skulle blande dyr: hvor mange, hvilke og hvordan skal de sidde sammen?

Fabeldyrene blev placeret på gulve indendørs og langs siderne på vores multibaner udendørs, og skal blive siddende et par uger, indtil de, ligesom al anden street art, forsvinder lige så hurtigt som de kom op.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.732 andre er allerede tilmeldt