Fysik/kemi
0   2

Bestil en forsker til din klasse

Hvordan kan du forbedre dine fodboldstøvler teknologisk og blive lige så hurtig som Ronaldo? På Forskningens Døgn – der varer en uge – kan eleverne få ny viden om alt muligt inden for teknologi, rummet eller kunstig intelligens. Invitér gratis en forsker på besøg.

Uddannelses- og Forskningsministeriet arrangerer festivalen Forskningens Døgn, som foregår fra 24. til 30. april. Allerede fra 1. marts kan man bestille en forsker på besøg på skolen. Sidste år holdt forskere 424 foredrag for elever over hele landet under festivalen.

Eleverne får mulighed for at høre højdepunkter i forskningen, når 300 forskere stiller sig til rådighed.

"Vi skal mindske kløften mellem eksperterne og befolkningen. Forskning og klogskab skal ud i hele Danmark. Ny viden er ikke kun for forskere, men for os alle, og med Bestil en Forsker-ordningen kan folk i hele landet komme endnu tættere på forskningen og dens kolossale betydning for os og vores fremtid", siger uddannelses- og forskningsminister Søren Pind i en pressemeddelelse.

Eneste betingelse er, at man har et passende lokale og kan stille med et lyttende publikum på mindst 20 personer. Forskerne kan bestilles fra 1. marts og frem til 3. april.

Artiklen fortsætter under banneret

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.649 andre er allerede tilmeldt