Sæt en hovedstyrelse sammen

Værsgo – nu har du 18 stemmer, som du kan fordele, som du vil. Se, hvem du kan vælge imellem, til DLF’s top.

Publiceret

De andre »fraktioner«

Ved redaktionens slutning var der kun én kandidat, der havdemeldt sig som fraktion 4's, pensionistmedlemmernes, repræsentant iDLF's hovedstyrelse, så hun - Birgit Bruun, Roskilde - er automatisk valgt.Skolelederforeningens medlemmer (fraktion 3) er repræsenteret vedderes formand, og det samme gælder de lærerstuderende. Det erderfor kun fraktion 1 og 2, aktive lærere og børnehaveklasseledere,der skal stemme ved hovedstyrelsesvalget.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Otte kvinder. Fire, der ikke er fyldt 40. Otte kredsformænd. To, der hverken sidder i hovedstyrelse eller kredsstyrelse i dag. Ti jyder. En skolebibliotekarformand, en tale-høre-lærer og en børnehaveklasseleder.

23 kandidater stiller sig til rådighed for de 18 pladser, som skal besættes. De præsenterer sig selv i dette nummer af Folkeskolen. Hvert af de aktive medlemmer af DLF har 18 stemmer til rådighed. Man kan selvfølgelig brænde alle 18 stemmer af på sin favoritkandidat eller et par stykker. Men man kan også vælge at sammensætte sin egen hovedstyrelse med de 18 medlemmer, man synes skal stå i spidsen for Danmarks Lærerforening de næste fire år - sammen med formandskabet.

Fra side 33 kan du læse kandidaternes valgpræsentation, og hvem der stiller for dem og står klar som 1.- og 2.-suppleant.