Beskyttelse mod onde ånder

Skoleleder Alexander Osmund (65) var i 1997 på tur til New Zealand med ledere fra daværende Suså Kommune. Målet var at hente skoleerfaringer. På turen så de maorier række tunge i en velkomstceremoni. Samme dag besluttede skolelederen og lederen af skolefritidsordningen på naboskolen at få tatoveret et totembillede, der skulle bringe lykke.

Publiceret

del din tatovering

Vil du også vise kollegerne dinetatoveringer, kan du gøre det ved at lægge et billede på Instagrammed hashtagget #tussedelærere så vil billedet blive vist her påsiden. Skriv gerne lidt om motiverne og også gerne om dereaktioner, du møder i skolehverdagen.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Desværre gad skolefritidsordningslederen ikke vente på at få lavet den røde tunge. Han døde året efter. Men den har virket for mig. Jeg har aldrig mødt onde ånder«.

Alexander Osmund er lige gået på pension efter 44 år i folkeskolen. Han har ikke fået flere tatoveringer. Om sommeren må han ofte sætte sig på hug, når eleverne skal se tatoveringen. Der er aldrig nogen, der har rynket på næsen.

»Det kan godt være, at nogle har tænkt deres, men de har aldrig sagt det til mig«.

 

Powered by Labrador CMS