Debat DLF-kongres '13
0   455

Svar til Torben Mørup

Vurderingen af min beretning vil jeg overlade til læserne selv. Den kan læses på folkeskolen.dk: /~/Documents/42/59442.pdf

Danmarks Lærerforening skal behandle kongressens gæster med respekt - ingen tvivl om det.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg hørte nogle grine en enkelt gang under ministerens tale. Det skete, i forbindelse med at ministeren forklarede, at folkeskolereformen vil betyde, at der vil blive etableret teamsamarbejde mellem lærerne. Jeg opfattede ikke, at der var tale om et »hånligt grin«, men snarere et udtryk for overraskelse, som konsekvens af at mange i salen oplever, at det allerede er en del af skolens dagligdag.

De internationale gæster gav samstemmende udtryk for, at de var imponerede over, at Danmarks Lærerforening med forårets hændelser som baggrund viste såvel ministeren som KL den imødekommenhed, som de oplevede.

Din kritik af kongressen kan virke noget uforståelig, al den stund at du dagen efter kongressens åbning i Politiken selv udtrykte følgende om ministerens tale: »Hun virkede ikke, som om hun troede på sine egne ord, som om hun godt vidste, at hun havde en dårlig sag«.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ