Debat DLF-kongres '13
0   346

Det ligger i ledelsen!

Så sad man der. På næstbageste række på Danmarks Lærerforenings kongres. Undervisningsminister Christine Antorini var af foreningen inviteret til at holde tale. På baggrund af forårets hændelser havde ingen vel i den anledning forventet rød løber, fanfarer og hurraråb. Alligevel skulle man opleve medlemmer af forsamlingen grine hånligt og højlydt under talen. Beskæmmende og pinligt at være vidne til. Sådan behandler man ikke særligt inviterede gæster. Heller ikke selv om man er uenig med vedkommende.

Værre endnu blev episoden, fordi formand og Lærerforeningens leder, Anders Bondo Christensen, ikke nævnte det eller påtalte opførslen. Måske fordi han selv havde lagt tonen an i sin tale ved at bruge en tabers retorik og latterliggøre sine modstandere.

Artiklen fortsætter under banneret

Det kalder jeg rigid og anakronistisk ledelsesstil!

Tilbage er blot at håbe på, at Lærerforeningens leder, Anders Bondo Christensen, har det fornødne format til at give Christine Antorini en undskyldning på foreningens vegne.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ