Debat

Det ligger i ledelsen!

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Så sad man der. På næstbageste række på Danmarks Lærerforenings kongres. Undervisningsminister Christine Antorini var af foreningen inviteret til at holde tale. På baggrund af forårets hændelser havde ingen vel i den anledning forventet rød løber, fanfarer og hurraråb. Alligevel skulle man opleve medlemmer af forsamlingen grine hånligt og højlydt under talen. Beskæmmende og pinligt at være vidne til. Sådan behandler man ikke særligt inviterede gæster. Heller ikke selv om man er uenig med vedkommende.

Værre endnu blev episoden, fordi formand og Lærerforeningens leder, Anders Bondo Christensen, ikke nævnte det eller påtalte opførslen. Måske fordi han selv havde lagt tonen an i sin tale ved at bruge en tabers retorik og latterliggøre sine modstandere.

Det kalder jeg rigid og anakronistisk ledelsesstil!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Tilbage er blot at håbe på, at Lærerforeningens leder, Anders Bondo Christensen, har det fornødne format til at give Christine Antorini en undskyldning på foreningens vegne.

Svar fra Anders Bondo