OK13
0   360

Lærer: Jeg er i oprør

Indgrebet er et overgreb, siger lærer Dorthe Madsen, der hele morgenen har fulgt med på tv for at se, hvad regeringsindgrebet indeholder. Hun skal forberede afgangsprøver nu og frygter, at nogle af hendes mest sårbare elever ikke går op.

"Så giver de os en lønstigning. Det har vi jo slet ikke bedt om. Og så står de der ved pressemødet og er totalt følelseskolde, ministrene. Det værste er deres kynisme. Jeg er i oprør. Selvfølgelig skal vi have en årsnorm som lærere, hvordan skulle det ellers fungere", spørger Dorthe Madsen, der er lærer og TR-suppleant på Sundbyøster Skole på Amager.

Hun fortæller, at de fire ugers lockout har været utroligt hårde, og at hun nu glæder sig meget til at møde eleverne.
"Lige nu er det helt uoverskueligt. Der er syv dage til at forberede afgangsprøverne. Det er absurd. Vanvittigt. Ikke mindst overfor eleverne. Jeg skal have 9. klasses elever op til afgangsprøve i dansk, men jeg frygter, at flere af dem ikke vil gå op. Der er en gruppe af meget sårbare elever i min klasse, som jeg er bekymret for. Tingene smuldrer let for dem", siger Dorthe Madsen.
 
På mandag regner hun med, at skolen laver en slags indslusningsdag for eleverne, og så skal lærerne tale sammen om, hvordan de griber det hele an nu. Ikke mindst afgangsprøverne.

Artiklen fortsætter under banneret

 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ