Lærerliv
0   485

Folkeskolen.dk inviterer lærerne til at skrive

Har du lyst til at være lockout-reporter for en dag? Folkeskolen.dk inviterer nu lærere over hele landet til at skrive nyheder om aktionerne fra deres lokalområde. Hver dag bringer vi tre nyheder fra lærernes hånd på forsiden af folkeskolen.dk.

Hvis du ikke kan få lov at undervise, kunne du måske tænke dig at være
reporter for folkeskolen.dk for en dag.

I dag rapporterer lærer Betina Dalsgaard fra flashmob på Store Torv i Holstebro, Niels Skipper Petersen skriver fra et  lock-in-arrangement i Hjørring, og Nikolaj Warming skriver fra morgenens flashmob på s-togsstationerne.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvis du har lyst til at beskrive jeres lokale aktion, interviewe dine kolleger, tage et eller flere billeder eller måske lave et lille videoklip, så kontakt journalist Pernille Aisinger på pai@dlf.org eller 33696421.

Du behøver ikke at have særlige kvalifikationer, du skal bare være frisk på at skrive en nyhed samme dag, som aktionen foregår. Vi skal nok redigere og klare det tekniske.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ