Læserrejser
0   612

Istanbul – en rejse til to verdensdele

Tag med Folkeskolen til Istanbul i vinterferien 2013 – og oplev asiatisk idyl, historiske bygninger og idylliske fiskerlandsbyer langs Bosporusstrædet.

Istanbul i Tyrkiet er byen, hvor Europa møder Asien, hvor vest møder øst, og hvor nutiden møder fortiden. Alene navnet Istanbul giver fornemmelse af noget eksotisk og fremmed, og når vi bevæger os rundt i byens forskellige kvarterer, bliver forventningerne indfriet - meget er anderledes, end vi er vant til fra vesteuropæiske storbyer.

Istanbul er den eneste by i verden, som er beliggende på to kontinenter, og samtidig har byen været hovedstad i både de t romerske, byzantinske og det osmanniske rige. At gå en tur i byens gader er ligesom at vandre rundt i en levende historiebog, hvor to kontinenter og tre kulturer blander sig i et farvestrålende virvar. Istanbul er meget mere end kulturelle højdepunkter, ældgammel mystik og asiatisk idyl.

Artiklen fortsætter under banneret

Her er også moderne højhuse, et finansdistrikt, gågade med internationale kædeforretninger, indkøbscentre, designerforretninger samt moderne kunst og kultur. Alt sammen noget, vi kommer til at opleve på denne spændende tur, som fuldendes med en skøn sejltur til nogle af de smukke kystbyer, som ligger langs det snævre Bosporusstræde.

• Pris per person:

11.-15. februar 2013: 6.390 kroner.
18.-22. februar 2013: 5.990 kroner.
Enkeltværelsestillæg: 590 kroner.

• Med i prisen:

Flytransport tur/retur København-Istanbul - lufthavns- og flyafgifter - udflugter, transport og entréer jævnfør program - indkvartering i dobbeltværelse - fire nætter på centralt beliggende hotel - morgenmad dagligt - frokost dag fire - velkomstmiddag dag to - engelsktalende lokalguide - dansk rejseleder.

• Information og bestilling:

Læs udførligt program på folkeskolen.dk. Team Benns: Telefon 65 65 65 62, salg@team-benns.com. Rejsekode: FO.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ