Debat

Svar

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

 

Solidaritet - ja tak!

Danmarks Lærerforening kan desværre ikke forhindre, at kommuner vælger at bruge unge studenter eller husmødre som vikarer, men der skal ikke herske tvivl om, at Danmarks Lærerforening mener, at kommunerne naturligvis skal ansætte uddannede lærere med de nødvendige kvalifikationer, hvis det er muligt.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeg ved, at en række kredse har opfordret medlemmerne til at afholde den valgfrie ferie for på den måde at skaffe arbejde til så mange som muligt, og politisk skal vi gøre alt, hvad vi kan for at få vendt mange kommuners håbløse nedskæringer i folkeskolen. Vi mener imidlertid ikke, at vi skal gøre lærerarbejdet til et deltidsjob for at løse det aktuelle ledighedsproblem.

Hovedstyrelsen drøfter endvidere, hvordan vi kan bruge de kommende trepartsforhandlinger til at sikre de ledige medlemmer bedre muligheder for at få en tilknytning til arbejdsmarkedet.

Anders Bondo Christensen 
, formand for DLF