Vi betyder noget i DLF

Siden 2004 har jeg været fagligt engageret i fraktion 4, først to år som årsmøderepræsentant, derefter to år som kongresdelegeret, og siden 2008 har jeg været pensionisternes eneste hovedstyrelsesmedlem.

Publiceret

suppleanter

Førstesuppleant:    Ane Lykkegaard

Andensuppleant:    Monika Stabel Nielsen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det har været spændende og udfordrende år, hvor jeg oplever, at vi som pensionister bliver hørt i hovedstyrelsen og har opnået positive resultater. Vi har i indeværende periode fået et ekstra seniorkursus, så der nu er fem kurser i lige år og fire kurser i ulige år. Kvaliteten af kurserne er sat betragteligt i vejret, og tilmeldingerne er så mange og antallet af pensionister i foreningen så stort, at jeg ihærdigt vil arbejde for flere seniorkurser. Vores medlemmer skal have mulighed for med ikke alt for mange års mellemrum at opleve flere pensionistkurser på vores dejlige kursusejendomme.

En anden sejr har været, at antallet af årsmøderepræsentanter i de 11 forpligtende kredssamarbejder er blevet fordoblet, steget fra to til fire lokalt valgte personer. Det har betydet en styrkelse af den demokratiske medindflydelse på årsmødet, som er blevet en positiv institution i fraktion 4. Jeg vil arbejde for at styrke og udvikle årsmøderne til gavn for helheden, men også for det lokale arbejde.

Jeg vil arbejde for, at udviklingen i pensionerne skal være den samme som for hele lønudviklingen, og at decentrale løndele får afsmittende virkning på pensionen, Ellers sakker vi som pensionister langsomt, men sikkert agterud.

At vi som pensionister engagerer os i debatten om den folkeskole, som vi har været med til at skabe, finder jeg vigtigt. Her skal vi støtte vores aktive kolleger.

Vi er godt 19.000 pensionister i DLF, og vi tilfører fællesskabet cirka 14 millioner kroner, så vi har et naturligt krav på at blive hørt.

Greta Jørgensen er eneste kandidat i fraktion 4 og dermed valgt.