Friskoler
0   3

Uffe Rostrup stopper som formand for Frie Skolers Lærerforening

Lærerne på frie skoler skal finde en ny formand. Uffe Rostrup, som har været formand for Frie Skolers Lærerforening siden 2011, genopstiller ikke.

Uffe Rostrup er 57, og han har lyst til endnu et kapitel i arbejdslivet, derfor vælger han at gå nu, fortæller han i en pressemeddelelse. 

"Hvis jeg tager endnu en periode som formand, vil jeg være 61, og så tror jeg, at det bliver svært for mig at finde et nyt og spændende job", siger han i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under banneret

Fagforeningsformandsjobbet er en identitet

Ifølge Uffe Rostrup er det at være fagforeningsformand ikke bare et job - det er noget, man er. Og hvis man ikke længere har energien og lysten, synes han, at man skal stoppe: 

"Jeg vil ikke bare sidde den af og vente på pensionsalderen. Hvis jeg skal være formand, skal jeg brænde for det, og jeg kan mærke, at det gør jeg ikke længere i samme grad som tidligere". 

Han føler, han forlader jobbet på det helt rigtige tidspunkt. 

"Jeg har det godt med at slutte på et tidspunkt, hvor folk spørger "Hvorfor?" og ikke bare tænker: "Det skulle han have gjort for længe siden".  

Har ikke et job på hånden

Uffe Rostrup ved ikke, hvilke jobudfordringer fremtiden gemmer til ham. Men han siger, at han har befundet sig godt som leder, og han er glad for at arbejde med skoler, så han formoder, at det er et eller andet sted deromkring, at han lander. 

Uffe Rostrup formandskab slutter den 5. november 2021, når repræsentantskabet vælger hans afløser.  


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ