Corona
0   6

Hundested Skole holder gejsten oppe med virtuel morgensang

På Hundested Skole er lærerne kreative for at holde humøret oppe under nedlukningen. Her forsøger man sig med morgensang på Teams som fast del af skoleskemaet.

Coronatrætheden har sat sig hos både elever og lærere. Men på Hundested Skole i Nordsjælland samles hele skolen nu igen til morgensang. Det giver nærvær og det berømte fællesskab på afstand, når eleverne synger, skråler eller mumler med på morgensang over Teams. 

"Selvom mange børn er skoletrætte fra tid til anden, er der det seneste år nok endnu flere, der kan skrive under på at være corona-udmattede og savne skolens fællesskab. Noget af det fællesskab har vi kunne genskabe med digital morgensang",  siger skoleleder Malene Nyenstad fra Hundested Skole i en pressemeddelelse.

Gæsteoptrædende

Oven i købet hives der jævnligt musikalske gæster ind i musikuniverset, der fanger og engagerer eleverne. 

Artiklen fortsætter under banneret

De seneste måneder har blandt andre Halsnæs' borgmester, Steffen Jensen, Melodi Grand Prix-deltager Claudia Campagnol, direktøren fra Hundested Kro, Tanja Hollerup og en tidligere musiklærer og lokaltroubadur Mads Westfall været på Teams med Hundested Skole til morgensang.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
729 andre er allerede tilmeldt