Corona
0   7

Smitteudbrud: Høje-Taastrup-skole lukker helt ned en uge

Med 17 smittede elever og fem smittede lærere på Torstorp Skole i Høje-Taastrup, har kommunen besluttet, at skolen holder helt lukket i næste uge.

"Det er sådan, at når man konstaterer smitte blandt elever og lærere, så går man i gang med at finde ud af nære kontakter. Dem er vi ved at finde nu. Og så bliver de øvrige elever tæt på en smittet også sendt hjem", siger skolechef i kommunen Flemming Ellingsen til Tv2Lorry.

Det betyder, at omkring halvdelen af skolens 631 elever er hjemsendt lige nu. Kommunens krisestab har på den baggrund besluttet, at fra på mandag er både skole og sfo helt lukket.

Artiklen fortsætter under banneret

Høje-Taastrup Kommune har p.t. Danmarks højeste smitttetryk, og ifølge skolechefen tyder det på, at de mange smittetilfælde på skolen er en blandig af smitte til sidekammerater og smitte udefra i form af børn, der er blevet smittet fx i fodboldklubben.

I næste uge står den igen på fjernundervisning, og flere af lærerne har pakket poser med fysiske materialer, som eleverne kan hente gennem et vindue på skolen, skriver Tv2Lorry. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ