Corona
0   7

Arbejdstilsynet: Ingen særlige smitteproblemer på besøgte skoler

Arbejdstilsynet har gennemført 40 tilsyn på folkeskoler fra 26. maj til 17. juni, oplyser tilsynet i en aktindsigt. Tilsynsmedarbejderne har blandt andet set på forebyggelse af coronasmitte – men har ikke grebet ind over for skoler i den forbindelse.

Da samfundet lukkede ned i marts på grund af corona, lukkede Arbejdstilsynet også deres tilsynsaktiviteter bortset fra særlige tilfælde med ulykker og klagesager. Fra midten af maj gik de almindelige tilsynsbesøg igen i gang, og skoler, ungdomsuddannelser og daginstitutioner blev igen besøgt og med særlig fokus på coronasmitte.

Folkeskolen.dk har søgt akindsigt i Arbejdstilsynets besøg på folkeskoler, og svaret lyder:

Artiklen fortsætter under banneret

"Arbejdstilsynet har gennemført 40 tilsyn på folkeskoler fra den 26. maj til den 17. juni 2020. Der er ikke registreret tilsynsreaktioner om corona på folkeskoler i denne periode. Som led i anden fase af genåbningen førte Arbejdstilsynet fra den 18. maj til den 7. juni målrettede tilsyn med fokus på forebyggelse af ulykker og coronasmitte i alle brancher (hospitals- og plejesektoren undtaget), herunder på folkeskoler. Fra den 8. juni har Arbejdstilsynet udvidet indsatsen til at føre grundtilsyn i alle brancher, herunder folkeskoler, dog med undtagelse af hospitals- og plejesektoren, hvor der føres målrettede tilsyn". 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ