Corona
1   11

Nødundervisningsbekendtgørelsen gælder resten af skoleåret

Hidtil har i dag, mandag den 8. juni, stået som slutdato på bekendtgørelsen om den gradvise genåbning af skolerne efter coronanedlukningen. Men den - og dermed reglerne om nødundervisning - er nu forlænget skoleåret ud.

Bekendtgørelsen om lukning og gradvis, kontrolleret genåbning af dagtilbud, skoler, institutioner m.v. i forbindelse med håndtering af Coronavirussygdom 2019 (COVID-19) er netop ændret, så den i stedet for at have slutdato 8. juni nu slutter 1. august 2020.

"Dagtilbud, skoler, uddannelsesinstitutioner med videre kan dermed fortsat fravige visse dele af den almindelige regulering på områderne, såfremt det er nødvendigt for at leve op til de sundhedsfaglige anbefalinger", forklares det på Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside.

Artiklen fortsætter under banneret

Med andre ord gælder bekendtgørelsen om nødundervisning stadig, mens skolerne som resten af samfundet bevæger sig tættere og tættere på hverdagen før corona-pandemien.

Senest er det i går meldt ud, hvordan man kan holde dimission klassevis med deltagelse af afgangselevernes nærmeste familiemedlemmer.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ