Corona
10   95

Jacob Mark: Det var ikke det, vi var blevet lovet

At lærere og elever med coronasygdom eller særligt udsatte i husstanden må møde op i skolerne er helt i modstrid med, hvad skolepolitikerne var blevet lovet, skriver en meget vred Jacob Mark, SF, efter at Sundhedsstyrelsen har udsendt sin vejledning.

"Hele dagen har jeg fået at vide, at børn IKKE skulle møde op, hvis der var kronisk sygdomme i hjemmet. Og at ansatte IKKE skulle møde op, hvis der ægtefællen eller andre i husstanden var i risikogruppen", skriver Jacob Mark på facebook og opfordrer sine følgere til at dele budskabet, inden skolerne skal genåbne næste onsdag.

"Det er DYBT bekymrende, og det forstår vi ganske enkelt ikke. Hvorfor skal vi dog risikere at bringe smitten med hjem til nogle, der kan blive alvorligt syg af den? Så travlt har vi da ikke! Det lugter langt væk af at økonomi vejer tungere end sundhed", skriver Jacob Mark.

Artiklen fortsætter under banneret

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ