Debat Fagbladet Folkeskolen
0   6

Svar til Emilie Vincenti

Kære Emilie

Ja, du kan godt have ret i, at hvis man lige ser på de to numre af bladet, så er det en deprimerende omgang. Men sådan er lærerlivet jo også for nogle.

Artiklen fortsætter under banneret

Vores ærinde som medie er ikke hverken at »tale skolen op« eller »ned«. Vi forsøger at afspejle virkeligheden og omtaler de problemer, som lærere fortæller os om. Men vi vil lige så gerne fortælle om de løsninger, der findes mange steder i skoleverdenen. For eksempel holdt vi en konference om inklusion, hvor vi kun fokuserede på eksempler og viden om løsninger. I forhold til forældrene har vi i dette blad en artikel, som handler om, hvordan en skole arbejder med kommunikationen med forældre - som en opfølgning på artiklen med lærere, der oplever forældre, der taler grimt til dem.

Vi har også en lille serie, som hedder faglig fornøjelse. Her fortæller lærere om, da de gik hjem fra undervisningen med et smil på læben.

Der skal være plads til begge dele.

venlig hilsen

Hanne Birgitte Jørgensen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ