Hovedstyrelsesvalg 2019
9   41

Seks nye valgt ind i DLF's ledelse - se hovedstyrelsen her

Formand for Undervisningsudvalget i DLF Jeanette Sjøberg blev ikke genvalgt til DLF's hovedstyrelse. Formand for Lærerkreds Nord blev topscorer. Hele seks nye ansigter er netop valgt ind i DLF's hovedstyrelse i 2020. Se hele resultatet her:

16.745 stemmer fik formand for Undervisningsudvalget Jeanette Sjøberg. Det var 200 stemmer for lidt til at få en plads i DLF's kommende hovedstyrelse. Lars Busk fra Lærerkreds Nord blev topscorer ved hovedstyrelsesvalget med 33.193 stemmer. Formand for Ballerup Lærerforening Morten Refskov fik andenflest stemmer med 31.713. 

De 18, der nu er valgt, skal udgøre hovedstyrelsen fra 2020 til og med 2023 sammen med formand Anders Bondo Christensen og næstformand Dorte Lange, der blev valgt af kongressen i oktober, samt formanden for Skolelederforeningen (Claus Hjortdal), forperson for Lærerstuderendes Landskreds (Rasmus Holme Nielsen) og Jørn Kokkendorff, der er valgt uden modkandidater til at repræsentere pensionistmedlemmerne. 

Artiklen fortsætter under banneret

Valget betyder også et farvel til to andre af de nuværende hovedstyrelsesmedlemmer, Charlotte Ipsen, Århus Lærerforening og Kjell Nilsson fra Københavns Lærerforening. 

Det elektroniske valgsted på dlf.org har været åbent fra torsdag den 21. november til i dag kl. 16, og 31.889 DLF-medlemmer har afgivet deres stemme. Det bringer stemmeprocenten op på 58,2 som er den højeste valgdeltagelse siden 1983.  

 

HOVEDSTYRELSESVALG 2019

Lærerforeningens hovedstyrelse består af formanden og næstformanden, som blev valgt på kongressen i oktober, formanden for henholdsvis Skolelederforeningen og Lærerstuderendes Landskreds, én repræsentant for de pensionerede medlemmer og så 18 medlemmer valgt ved urafstemning blandt de aktive medlemmer. Med kun én kandidat i fraktion 4, Jørn Kokkendorff, skal pensionisterne ikke stemme. Alle aktive medlemmer har hver haft 18 stemmer, som de har fordelt på 28 opstillede kandidater. 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ