Hanne Mølgaard Pedersen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor bekymring, vi gik på sommerferie i år. En bekymring, der desværre viste sig at være berettiget. Den 7. juli modtog vi den triste meddelelse, at Hanne Mølgaard Pedersen var afgået ved døden efter kun en måneds sygdom.

Hanne var ansat på Vetterslev-Høm Skole i Ringsted. Først fra 1988-90 og igen fra 1992. Hun havde netop besluttet at gå på efterløn, når hun til september ville fylde 60 år.

Hanne var en ildsjæl, der brændte for sine fag og sine elever. Hun engagerede sig levende i verden omkring sig og i sine medmennesker.

Specielt faget billedkunst stod hendes hjerte nært. Hun tog altid den store tørn, når der skulle arbejdes kreativt i forbindelse med skolefester og emneuger.

Hanne rejste meget, og hendes mange rejseoplevelser inspirerede hende til at tegne og male motiver fra de steder, hun besøgte. Ofte har vi nydt godt af Hannes malerier, når hun udstillede dem på lærerværelset. Ligeledes glædede Hanne os hvert år med sine smukke personlige julekort.

Der bliver ufatteligt tomt på lærerværelset uden Hanne.

Vi vil i lang tid fremover savne hendes friske »God morgen« og hendes dejlige humor.

Vore tanker går til Ib og sønnerne, der har mistet en kærlig hustru og mor.

Æret være Hannes minde.

På lærerkollegiets vegne, Birgitte Zeuthen, Vetterslev-Høm Skole, Ringsted

Powered by Labrador CMS