Sfinksen ved Giza- og Sakkara-pyramiderne er med på de to læserrejser til Kairo og Alexandria i uge 7 og i uge 8. Se dag til dag-programmerne på undervisere.dk
Sfinksen ved Giza- og Sakkara-pyramiderne er med på de to læserrejser til Kairo og Alexandria i uge 7 og i uge 8. Se dag til dag-programmerne på undervisere.dk

Vinterferie i Kairo og Alexandria

Rundrejse i Nildeltaet til de oldgamle kultur-smeltedigler, Kairo og Alexandria. Vægten er lagt på kulturhistorie og dagligliv. Rejserne ledes af dansk Egypten-ekspert. Første rejse 8.-15. februar og anden rejse 15.-22. februar

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

De første dage bruger vi i Kairo og omegn, hvor vi skal opleve pyramiderne og sfinksen ved Giza og Sakkara, besøge det berømte egyptiske museum og kigge nærmere på byens smukke fæstningsværk, Citadellet.

Rejsen fortsætter gennem Nildeltaet til Alexandria, hvor vi tilbringer de næste par dage blandt andet med at besøge den gamle stads katakomber, Qaitbey-fortet, Pompejussøjlen og ikke mindst byens nye stolthed, det ultramoderne, kæmpestore og flotte bibliotek og forskningscenter, som skal løfte arven fra den græsk-romerske glansperiode.

På vejen tilbage til Kairo gør vi et stop på grænsen til den mægtige Sahara-ørken. Tilbage i hovedstaden gæster vi en af Mellemøstens største basarer. Også en lille sejltur på Nilen får vi tid til.

Fakta om de to ture:

Prisen er 9.990 kroner per person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse er 1.090 kroner.

Med i prisen:

Flyrejse Billund (afgangen 8. februar) eller Kastrup (afgangen 15. februar) -Amsterdam-Kairo tur/retur med KLM. Alle skatter og afgifter. Syv overnatninger på gode, firestjernede hoteller i Kairo og Alexandria. Morgenmad hver dag. Frokost dag 5 og middag dag 1 og 7. Dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide. Alle transporter med bus/aircondition som beskrevet i program. Udflugter og entréer ifølge program. Visum fås ved ankomst til Egypten.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 9898. Oplys rejsekode LR FOL7 (uge 7) og LR FOL8 (uge 8). |

Powered by Labrador CMS