Oplev kejserstaden Beijing og gå på Den Kinesiske Mur i vinterferien – vi har en tur både i uge 7 og i uge 8. Se dag til dag-programmer på undervisere.dk
Oplev kejserstaden Beijing og gå på Den Kinesiske Mur i vinterferien – vi har en tur både i uge 7 og i uge 8. Se dag til dag-programmer på undervisere.dk

Vinterferie i kejserstaden Beijing

Læserrejser med Folkeskolen, Undervisere og Albatros Travel 8.-15. februar og 15.-23. februar 2009. Rejs med fagfæller til Beijing for at vandre på Den Kinesiske Mur, stå på Den Himmelske Freds Plads, besøge Den Forbudte By, opleve kinesisk kultur, besøge skole og .

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Omkring ni timers flyvning med SAS direkte fra København er der til den kinesiske hovedstad, som med sine dufte, menneskemylder, historiske seværdigheder og spændende nutid byder velkommen til en uforglemmelig ferie.

I Beijings centrum kan man følge, hvordan store højhuse nærmest springer op af jorden langs de brede strøg. Men man kan også stadig opleve de bagvedliggende smalle, krogede gader og stræder, hvor små lave gårdhavehuse nærmest læner sig op ad hinanden. Vi besøger en sådan hutong, en kinesisk landsby og en lokal skole.

Med »Kejserstaden« og dens tætpakkede udflugtspakke er der garanti for en uges intense oplevelser i den kinesiske hovedstad. Vi bor på et centralt beliggende, godt turistklassehotel. Turen ledes af en af vores danske rejseledere, som enten følger med gruppen hjemmefra, eller som møder gruppen ved ankomst til Beijing.

Fakta om rejserne:

Rejsen 8.-15. februar: Prisen per person i dobbeltværelse er 8.490 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 990 kroner.

Rejsen 15.-23. februar: Prisen per person i dobbeltværelse er 8.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 990 kroner.

Med i prisen:

Flyrejse København-Beijing tur/retur med SAS. Alle flyskatter og -afgifter. Dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide. Indkvartering på godt turistklassehotel. Morgenmad dagligt. Fire frokoster og fire middage. Udflugter og entréer ifølge program.

Rejserne bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 9898. Oplys rejsekoderne LR FOL1 (uge 7) og LR FOL3 (uge 8). |

Powered by Labrador CMS