Rundrejse til Bali, Lombok og Gili-øerne

15 dages drømmerejse til Indonesiens tropeøer fra den 11. til 25. oktober

Denne specialrejse er for læsere, der ikke er bundet af skolens ugeskema. Læs dag til dag-programmet på folkeskolen.dk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tag med Folkeskolen og Team Benns til tropeparadiset på Bali, Lombok og Gili-øerne. Vi starter på Bali med en rejse gennem den balinesiske kultur, historie, natur og hverdag og oplever nogle af øens mest interessante templer, farvestrålende markeder, plantager og en perlefarm. Vi ser smukke vandfald og majestætiske vulkaner, bader i varme kilder og skal på en skøn cykeltur mellem grønne rismarker og gennem små landsbyer, inden kursen sættes mod Lombok.

Dag 1: Afrejse fra Kastrup Lufthavn

Dag 2: Seminyak, Bali

Dag 3: Seminyak, Pemuteran

Dag 4: Pemuteran, Lovina

Dag 5: Lovina, Ubud

Dag 6: Ubud

Dag 7: Ubud

Dag 8: Ubud, Candidasa

Dag 9: Candidasa, Sengiggi, Lombok

Dag 10: Sengiggi-stranden

Dag 11: Sengiggi-stranden, Gili Trawangan

Dag 12: Gili Trawangan

Dag 13: Gili Trawangan

Dag 14: Gili Trawangan, Singapore

Dag 15: København.

Pris per person i dobbeltværelse: 16.990 kroner. Tillæg for eneværelse: 2.990 kroner.

Med i prisen: Flytransport København - Denpasar og Mataram - København med Singapore Airlines/Silk Air via Singapore. Alle kendte lufthavns- og flyafgifter. Udflugter, transport, entréer og forplejning ifølge programmet. 12 nætters indkvartering på tre- og firestjernede hoteller. Engelsktalende lokalguider og dansk rejseleder.

Information og bestilling: Læs udførligt program på folkeskolen.dk. Team Benns, telefon 6565 6560, asien@team-benns.com. Rejsekode: FO. |