Øhop på de britiske kanaløer i efterårsferien

Oplev øerne Jersey, Guernsey og Sark på denne unikke læserrejse

Hold efterårsferie på Kanaløerne sammen med fagfæller. Læs dag til dag-programmet på folkeskolen.dk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På denne rejse med OurWorld flyver man direkte fra Billund til Kanaløerne. Jersey, Guernsey og Sark er fyldt med historie og atmosfære. Områdets forskel på ebbe og flod er 13-14 meter, det opleves ingen andre steder i verden. Øerne byder på en spændende historie, specielt fra Anden Verdenskrig, små hyggelige gader med caféer og butikker og en enestående natur med spektakulære vandreture. Nyd Kanaløerne sammen med fagfæller i efterårsferien 16.-23. oktober.

Vi begynder på Guernsey. Dagen efter heldagsudflugt rundt på hele øen med spændende stop, blandt andet ved verdens måske mindste kapel, Little Chapel, og The Cliff Walk - klippestien, der er en enestående mulighed for at opleve øernes fantastiske natur med imponerende klippevægge og naturstier.

Der er selvfølgelig også en rundtur i øernes mest charmerende by, St. Peter Port, hvor det er muligt at besøge Hauteville Maison, hvor den franske forfatter Victor Hugo boede i 14 år.

Sejltur til øen Sark, hvor demokratisk parlamentarisme først blev indført i 2008! Rundturen foregår med traktorer og hestevogne.

Sejlads til Jersey med udflugter, som bringer os rundt på den smukke ø, blandt andet til det dramatiske slot Mont Orqueil Castle fra det 13. århundrede, som er et af de bedst bevarede i Storbritannien. Turen går også til Fisherman's Chapel, et af de få kapeller, som overlevede reformationen i det 16. århundrede. Besøg på en lokal skole med rundvisning og indslag om øernes skolesystem.

Dagen efter besøg på en orkidéfarm og Jersey Museum, hvor moderne teknologi er med til at levendegøre øernes historie, kultur og traditioner.

Pris per person i dobbeltværelse: 9.995 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 1.950 kroner.

Med i prisen: Fly Billund - Kanaløerne tur/retur med Cimber Sterling. Udflugter, transporter og entréer efter programmet. Indkvartering på gode turistklassehoteller. Morgenmad. Skatter og afgifter. Dansk rejseleder.

Information og bestilling: Læs udførligt program på folkeskolen.dk. OurWorld, telefon 9742 5040, info@ourworld.dk |