Bondo og Andersen genvalgt

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Alle klappede taktfast, da kandidaterne til for- og næstformandsposterne blev præsenteret, og så var det overstået: Anders Bondo Christensen og Stig Andersen var valgt. Igen. Formandskabet for Danmarks Lærerforening blev genvalgt for de næste fire år - uden modkandidater.

»Vi har et formidabelt samarbejde i hovedstyrelsen, med kredsene og her i kongressen. Med de enstemmige beslutninger, vi har taget, signalerer vi klart, at vi har et fælles mål, og at vi er parate til at kæmpe for det. Det giver mig masser af mod til arbejdet«, sagde Anders Bondo, da han takkede for valget.

Stig Andersen fortalte, at da han blev genvalgt for fire år siden, havde han sagt, at det dengang »aldrig havde set så spændende ud som nu«. Med vanskelige overenskomstforhandlinger forude og voldsomt behov for ændringer i skolens hverdag kunne han sige det samme igen: »Aldrig før har det set så spændende ud som nu«. |