Stil op til hovedstyrelsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ethvert fuldgyldigt medlem kan stille op, hvis man opfylder vedtægternes regler og kan få et tilstrækkeligt antal stillere. Der skal vælges 19 medlemmer - 18 blandt de arbejdende og en pensionist/efterlønner. Valget er for fire år, og den nye hovedstyrelse tiltræder den 1. januar.

For at kandidere skal man have en første- og en andensuppleant og mindst 20 stillere, og den gyldige anmeldelse af kandidaten skal være modtaget i foreningens sekretariat senest den 15. november.

Formanden og næstformanden for Københavns Lærerforening, formanden for Lederforeningen og formanden for Lærerstuderendes Landskreds er sikret faste pladser i hovedstyrelsen, derfor kan københavnermedlemmer, medlemmer af Lederforeningen og lærerstuderende ikke stille op og ikke stemme ved valget.

Danmark Lærerforenings formand og næstformand vælges for samme periode af kongressen i september.

Se annoncen om valgudskrivelsen på side 43 her i bladet og foreningens vedtægter på www.dlf.org

Klik ind og bland dig

Redaktionen har oprettet en temaside om hovedstyrelsesvalget. Den findes på de fire søstersider: ernaeringogsundhed.dk, folkeskolen.dk, specialpaedagogik.dk og undervisere.dk

Her kan du læse om kandidaternes valgoplæg, læse deres indlæg, stille spørgsmål og kommentere.

Du kan altså være med til at sikre, at valgkampen bliver livlig.

Powered by Labrador CMS