Fisker på Inlesøen med den berømte ro-teknik, hvor der ros med fødderne. Dette fænomen ser vi nærmere på. Læs rejsens dag til dag-program på undervisere.dk

Burma – vejen til Mandalay

15 dages rundrejse med månedsmagasinet Undervisere og DaGama Travel til det autentiske Burma. Fire- og femstjernede hoteller. Dansk rejseleder. Afrejse 1. oktober

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Burmas befolkning er alt, hvad regeringen ikke er. Mild, humoristisk, betænksom og nysgerrig. Burmeserne fortjener en lysere fremtid og ønsker at spille en rolle i verdenssamfundet. Oplev det autentiske Asien med knirkende busser, hullede veje og lokale, som hilser på dig, som om du var en længe savnet slægtning. Mød en kultur, hvor hellige mænd sættes højere end rockstjerner, og hvor gyldne buddhastatuer bades i morgenlyset.

På vores vej ser vi Yangon og Mandalay. Vi sejler på Ayeyawaddy-floden til Bagan. Derfra fortsætter vi til Inlesøen, hvor vi tilbringer nogle afslappende dage med masser af besøg hos den lokale fiskerbefolkning. Undervejs på rundrejsen besøger vi en lokal skole. Vi slutter i Yangon, hvorfra vi flyver hjem.

Mulighed for indenrigstilslutning mod gebyr fra blandt andet Aalborg og Århus, så længe pladser haves.

Pris per person i delt dobbeltværelse 22.990 kroner. Eneværelsestillæg 2.480 kroner.

Med i prisen:

Fly tur/retur med Thai Airways. Udflugter og entréer i henhold til program med lokal engelsktalende guide. Al transport. 12 nætter i delt dobbeltværelse med morgenmad på centralt beliggende hoteller. Måltider som beskrevet i programmet. Drikkepenge til lokale guider og chauffører. Skatter og afgifter. Visum. Dansk rejseleder.

Bestilling:

DaGama Travel, telefon 3638 0000 eller info@dagama-travel.dk

Kode ved reservation: FOL-BURMA01. |