De norske fjorde, når de er smukkest, kan nydes på første parket fra det italienskbyggede krydstogtskib MSC Orchestra

Krydstogt til Norges kyster og fjorde

Tag med Undervisere og Team Benns på sommerkrydstogt helt op til Geiranger Fjord. Fra 16. til 23. juli 2011

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På MSC Orchestra sejler vi fra København via Kiel og derefter op langs den norske kyst med de dybe fjorde og de maleriske byer. Vi kommer helt op til den enestående Geiranger Fjord, som er kåret som et af verdens absolut smukkeste steder. Naturscenerierne krydres med oplevelser i Stavanger, Oslo og Kiel.

Dag 1: Afrejse fra Københavns Frihavn

Dag 2: Kiel, Tyskland

Dag 3: Til søs mod Geiranger Fjord

Dag 4: Hellesylt, Geiranger Fjord - udflugt til Dalsnibba

Dag 5: Flåm, Sognefjord og Auerlandsfjord

Dag 6: Stavanger

Dag 7: Oslo

Dag 8: Hjemkomst til København

Med i prisen: Otte dages krydstogt med MSC Orchestra i bestilt kahyt. Helpension, havneafgifter, underholdning og de fleste aktiviteter om bord. Dansk rejseleder. Udflugt fra Geiranger til Dalsnibba. 24 timers nødtelefon. Afgift til Rejsegarantifonden.

Pris per person: 6.198 kroner i indvendig dobbeltkahyt. 6.948 kroner i udvendig dobbeltkahyt. I balkonkahyt er prisen afhængig af, hvilket dæk balkonen befinder sig på: 7.948 til 9.698 kroner.

Bestil rejsen: Team Benns, telefon 6565 6564 - åbent hverdage klokken 8.30 til 17. cruise@team-benns.com - www.team-benns.com/krydstogter. Opgiv rejsekode: FO. |

Powered by Labrador CMS