Antorini: ”Overraskende valg af minister”

Valget af Troels Lund Poulsen som ny undervisningsminister kommer meget bag på Socialdemokraternes uddannelsesordfører, Christine Antorini. Hun finder det "problematisk", at skatteministeren aldrig har beskæftiget sig med uddannelsespolitik.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Det er et meget overraskende valg taget i betragtning af, at Troels Lund Poulsen ikke har beskæftiget sig med uddannelsespolitik før".

Christine Antorini ønsker ikke at kommentere på, hvordan den afgående minister, Tina Nedergaard, har klaret sig som minister, men hun hæfter sig ved, at det ikke lykkedes at få skabt det brede samarbejde om udviklingen af folkeskolen, som ministeren varslede ved sin tiltrædelse sidste år.

"Jeg håber, at den nye minister vil bestræbe sig på at få skabt et bredt politisk samarbejde om folkeskolen, for det er noget, der indtil nu har haltet gevaldigt under den nuværende regering".