'Der er ikke brug for flere puljer og knopskydninger, men for et generelt løft af folkeskolen til f.eks. at ansætte flere lærere. Det vil komme alle elever til gode – også dem, som har brug for mere hjerneguf', siger Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil til Jyllands-Posten og peger på, at der i de kommende år tilføres folkeskolen op mod 1 mia. kr.
"Der er ikke brug for flere puljer og knopskydninger, men for et generelt løft af folkeskolen til f.eks. at ansætte flere lærere. Det vil komme alle elever til gode – også dem, som har brug for mere hjerneguf", siger Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil til Jyllands-Posten og peger på, at der i de kommende år tilføres folkeskolen op mod 1 mia. kr.

Pernille Rosenkrantz-Theil opgiver talentpulje til kloge elever

Børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil har besluttet at opgive en national talentpulje på 65 milloner kroner, der skulle understøtte undervisningen af de allerdygtigste elever. I stedet vil ministeren bruge pengene på et generelt løft af folkeskolen. Beslutningen møder massiv kritik politisk, fagligt og fra forældre, skriver Jyllands-Posten.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

jyllands-posten.dk: "Minister opgiver national talentpulje til folkeskolens kloge børn"

Powered by Labrador CMS