Bjergmarkskolen holdt Læringsbazar med 24 stande for lærerne i sidste uge, inden eleverne dukkede op.

Læringsbazar for alle skolens næsten 100 lærere

Publiceret

De næsten 100 lærere på Bjergmarkskolen i Holbæk skød i torsdags skoleåret i gang med to timers såkaldt læringsbazar.

”Vi kan og skal blive bedre til at se og benytte os af de mange kompetencer og faglige samarbejdsflader, som vi har både her på skolen og i Holbæk Kommune. For vi ved rigtig meget, vi kan rigtig meget, vi har så mange gode muligheder, og sammen kan vi endnu mere”, fortæller pædagogisk leder på skolen Anja Birkedal Nyhave.

"Jeg havde en masse gode snakke med mine kollegaer, der var nysgerrige og spørgelystne, og jeg kunne fortælle hvad vi kan tilbyde. Det betød også, at jeg og min kollega fik en masse aftaler i hus for skoleåret”, fortæller Özgür Kayhan, der havde stand sammen med sin sammen med sin danskvejlederkollega Ulla Maria Michaelsen.

Ideen blev faktisk født et par uger inden sommerferien, om at det kunne være fedt at starte skoleåret med et fagligt spark, når man er i gang med at lægge årsplanen. Og det var skolens PLC og egne vejledere, der sammen med lokale kulturinstitutioner og skoletjenester leverede hele 24 stande, hvor lærerne kunne tale med vejledere om bevægelse og podcast, få hjælp til materialer fra CFU, eller blive klogere på hvad skoletjenesterne på Brorfelde Observatoriet og forsyningstjenesten Fors kan tilbyde.