Anmeldelse

Generation Netværk

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Generation Netværk er altid på vej! Generation Netværk er de børn, vi i dag står over for i skolen.

Danmarks Radio har udgivet bogen, og målet har været at afdække, hvad Generation Netværk og dens måde at agere på har af konsekvens for medierne. Der tilbydes ti konkrete bud på, hvilke metoder der tages i brug for at få Generation Netværk i tale og fastholde dem i fremtiden. Dette er måske interessant - for Danmarks Radio - men skal man som underviser/pædagog have glæde af denne bog, så er det, hvis man kan skimme den, reflektere over konklusioner og postulater og blive bedre til at forstå Generation Netværk!

For Generation Netværk kan computeren undværes, det kan mobiltelefonen ikke. Og er man en hub, så er man noget. Man er den, som andre søger for at komme videre, hvad enten det er for at få adgang til andre eller til informationer - anytime. Har du mødt en hub i skolen?

Hvordan forholder vi os til Generation Netværk? Vi er nødt til at forholde os. Brug uddrag af bogen som oplæg til denne diskussion.

Powered by Labrador CMS