Knud Eskildsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der blev meget stille på vores ellers humor- og humørfyldte lærerværelse, Tyrstrup Skole, Christiansfeld, da vi den 24. november fik meddelelsen om, at vores afholdte viceskoleinspektør Knud Eskildsen var død. Vi fattede ikke, at det kunne være sandt - vi havde jo få timer forinden hilst på ham og ønsket god morgen. Langsomt gik det op for os, at Knud ikke længere skulle sidde på sit kontor, og at vi stod tilbage med savnet og minderne.

Nogle af os husker den dag i 1964, da Knud begyndte som lærer på Tyrstrup Skole, flere husker tilbage til 1974, hvor han blev vores viceskoleinspektør, og alle tænker vi på ham som en ualmindelig god kollega.

Knud var præcis og samvittighedsfuld i sit arbejde og stillede høje krav til sig selv, og det var en glæde for ham selv og vi andre på skolen, at der var orden i de ting, han havde med at gøre.

Vi gik aldrig forgæves til Knud, når vi havde brug for hjælp, og hans gode humør var med til at skabe en god stemning på skolen.

I denne svære tid går vore tanker til Kirsten og børnene med ønsket om, at I må få kræfter til at komme gennem sorgen.

Æret være Knud Eskildsens minde.

Kollegerne

Tyrstrup Skole