Kim Ingemann Christensen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Øtofteskolens tillidsmand og medlem af kredsstyrelsen i kreds 16, Kim Ingemann Christensen, døde søndag den 1. november 1998.

Såvel i sit arbejde påØtofteskolen som privat var Kim båret af en stor kærlighed til livet. De ofte vanskelige elever på skolen blev omfattet af hans store og engagerede indsats. Kim lagde vægt på, at intet måtte være uprøvet. Alle skal have en chance her i livet.

Såvel i hverdag som ved festlige lejligheder var det en fornøjelse at være sammen med Kim. Han var en stor glad dreng, som altid formåede at gøre en sort dag lidt lysere.

Kim var født og opvokset i Taastrup. Han dimitterede fra Københavns Dag og Aftenseminarium i 1988, men allerede fra 1984 arbejdede han som vikar på Selsmoseskolen. I 1987 kom han til Hedehusene Skole, hvor han blandt andet var medlem af lærernes forretningsudvalg og suppleant i skolebestyrelsen. I 1993 blev Kim ansat påØtofteskolen, hvor han blev lærernes tillidsmand.

Kim var også en dygtig bordtennisspiller og spillede på konkurrenceplan. Han var særdeles glad for friluftsaktiviteter og viste her, hvor utrolig udholdende og stærk han var.

Fredag den 30. oktober havde Kim og kollegaerne påØtofteskolen ønsket hinanden god weekend. Kim glædede sig. Han skulle fejre sin 39-års fødselsdag om lørdagen. Mandag modtog skolen det ufattelige budskab, at deres gode kollega og kammerat var død i løbet af natten.

Kim blev bisat fra Høje-Taastrup Kirke, hvor 200 venner, kolleger og familie tog afsked med ham.

På kredsstyrelsens vegne

Lena Lynge