Debat

Lederforeningens rolle

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som medlemmer af Lederforeningen har vi netop været samlet på seminar på Skarrildhus. Her har vi blandt andet drøftet Lederforeningens rolle og fremtid, og der var blandt de forsamlede stor enighed om følgende:

- forhandlingsretten overføres fra de lokale kredse til de lokale ledernetværk, så den nuværende binding til de lokale kredse afløses af et samarbejde på alle andre områder.

- vi forventer, at dette kan vedtages på kongressen i 2001 sammen med en ny, central organisation af Lederforeningen, der med færre led mellem top og bund kan opnå en styrkelse af de små lokale ledernetværk.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

- vi tilslutter os Lederforeningens erklærede mål om at samle alle skoleledere i én forening.

- vi ønsker større synlighed fra Lederforeningens side for eksempel ved en hjemmeside med lukket konferenceforum.

Af foreningens repræsentanter blev vi opfordret til at gå tilbage til vore kredse og ledernetværk og arbejde for at fremme forståelsen for vores synspunkter. Dette læserbrev skal opfattes som en del af dette initiativ.

På vegne af 45 underskrivende deltagere i seminaret.

Troels Lyndelse

Bjæverskov

Powered by Labrador CMS