Inger Spange

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 8. november tabte Inger Spange kampen mod kræften. Det var ventet, selv om Inger selv til det sidste troede på, at miraklet kunne ske. Det er helt uvirkeligt at tænke på, at Inger ikke er blandt os mere. Hun blev 54 år.

Inger blev ansat på Præstemoseskolen i Hvidovre i august 1975 og har virket her gennem hele sin lærergerning.

Igennem alle årene har Inger især brændt for musikundervisningen. Mange klasser har haft stor glæde af hendes musikalitet. Hun har blandt andet arbejdet engageret med skolens kor. Alle husker også Inger for en dygtig ledelse af skolens årlige forårskoncerter.

Hun har altid været klasselærer og har altid haft et godt, varmt og venskabeligt forhold til sine elever, hvilket også ses ved, at en klasse af hendes gamle elever mødtes hos hende en gang om året.

I de seneste år var hun klasselærer i specialklasserækken på skolen.

Ud over musikken har Inger altid været engageret i fagforeningsarbejdet, både som tillidsmand, lærerrådsformand og som medlem af fælleslærerrådet. Desuden har hun fungeret som sikkerhedsrepræsentant igennem en lang årrække.

Inger var en afholdt kollega, der stod respekt om. Fagligt og pædagogisk var hun »altid på vej«. Det blev til mange kurser og et videregående studium i musik til god gavn for skolen.

Vi er mange, der vil savne Inger, og hun vil leve videre i vores bevidsthed.

Ingelise Hjortshøj, Inger Bidstrup

Præstemoseskolen