Debat

Nye tider for fraktion 4

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg stiller op som kandidat til posten som hovedstyrelsesmedlem for fraktion 4, fordi jeg har lyst til at arbejde for, at pensionisterne i Danmarks Lærerforening skal blive hørt på både det fagpolitiske, det sociale og det kulturelle plan.

Jeg vil arbejde for, at pensionisterne får de bedste vilkår, især med fokus på kravet om ligelig udvikling i lønnen og pensionen.

Vi blev ved sidste overenskomst snydt for den ene procent, som de kommunale tjenestemænd opnåede ud over de generelle stigninger, det må der rettes op på. Jeg vil arbejde for, at statstjenestemænd og kommunale tjenestemænd har samme udvikling i pensionen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg vil være med til at sikre større indflydelse ved overenskomstforhandlingerne gennem et samarbejde med Statspensionisternes Centralforening, SC.

DLFs kursusvirksomhed bør udvides med flere kurser for fraktion 4-medlemmer, da ansøgertallet til disse kurser viser, at der er et stort behov, som det nuværende antal kurser slet ikke dækker. Der skal arbejdes for, at der sker en retfærdig fordeling af pladserne, så alle får en chance.

Jeg vil gå ind i et positivt samarbejde med de øvrige fraktioner til gavn for alle medlemmer af DLF.

Jeg vil arbejde for, at det netværk, som årsmøderne giver fraktion 4, kommer til at virke optimalt, så det lokale pensionistarbejde styrkes.

Hvis jeg bliver valgt til hovedstyrelsen for fraktion 4, vil jeg bruge mit mandat til at gøre vores fraktions krav synlige, og jeg vil gøre alt for at leve op til mit ansvar.