L A T T E R L I G T

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

40.000 indere har den uofficielle verdensrekord i at grine samtidig. Den håber Østerbro-afdelingen af Den Internationale Latterklub at slå, når Danmark den 9. januar for første gang markerer Latterens Verdensdag.

Jan Thygesen Poulsen startede i marts den første danske latterklub inspireret af den indiske læge dr. Madan Katari, der siden 1995 har fået folk til at mødes hver morgen og grine sammen i 15-20 minutter, inden de går på arbejde. Initiativet har også bredt sig til Aalborg, så den 9. januar er der to muligheder for at mødes med andre danskere og grine kulden og mørket væk for en stund. Komiker Jakob Haugaard har lovet at være konferencier på Rådhuspladsen i København ved fælleslatter, latterkonkurrence, munter musik og andre lattervækkende arrangementer.