Gå-Ud-Gruppen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Bliver drenge af enlige mødre nemmere homoseksuelle? Er alle mandlige frisører bøsser? Bruger lesbiske dildoer, når de skal tilfredsstille hinanden? Det er nogle af de mest hyppige spørgsmål, når Gå-Ud-Gruppen (GUG) tager ud og holder foredrag.

I tyve år har GUG fra Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske været 'gæstelærere' på utallige skoler for at fortælle om, hvad det vil sige at have en seksualitet rettet mod eget køn. Om de tanker og følelser, der følger med. Det gør de stadig, og tilbuddet retter sig mod 9. klasse og opefter.

Besøget strækker sig over to lektioner, og der deltager altid en bøsse og en lesbisk, der fortæller om deres egne 'spring ud'-historier. Når historierne er fortalt, er der åben for spørgsmål, og man kan spørge om alt.

GUG består af unge bøsser og lesbiske mellem 16 og 36 år, og hvis man vil vide mere om dem, kan man gå ind på www.lbl.dk

For at bestille arrangementer kan man ringe til GUG på telefon 3314 1948 onsdag mellem klokken 17.00 og 19.00.

Powered by Labrador CMS