Den Gode Historie vender tilbage

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Børne- og ungdomslitteraturfestivalen Den Gode Historie vender tilbage til efteråret 2005. Festivalen, som oven i købet har fået Prinsesse Alexandra som protektor, er også blevet udpeget som fyrtårn i Kulturministeriets læselystkampagne i 2003 og 2004. Det betyder, at der allerede nu er adskillige projekter i gang.

Temaet for festivalen bliver »Det eventyrlige« meget passende, når man tænker på, at 2005 er H.C. Andersen-år. Den Gode Historie er dog ikke en direkte del af begivenhederne i forbindelse med digterens 200-års-fødselsdagsfest.

Komiteen bag festivalen indkalder til stormøde den 4. november, klokken 17, i Husets Café, Rådhusstræde 13, København. Her vil man kunne høre om de projekter, der allerede er sat i gang, og man kan være med til at sætte præg på det fremtidige arbejde ved at bidrage med gode idéer eller melde sig til en arbejdsgruppe. Programmet kan ses på www.dengodehistorie.dk

Tilmelding skal ske hos projektleder Henriette Romme Thomsen senest 30. oktober på telefon 3254 2255 eller henriette@­dengode­histo­rie.dk