Mette Bjerregaard

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

For to år siden kom Mette Bjerregaard til Byvangskolen i Slangerup. Fuld af optimisme og gåpåmod. Den daværende 2. klasse fik ny klasselærer, og skolen fik den ekstra musiklærer, som den så hårdt havde brug for.

Begge job bestred Mette med glans. Børnene elskede hende - hun fik dem til at turde - og tro på sig selv.

Hun var altid meget nærværende, også selv om det viste sig, at hun efter bare et halvt år blev syg og i længere perioder måtte være væk fra skolen.

Hun havde altid tid til at lytte og kunne få samtalen drejet, så det pludselig var en selv, som fortalte.

Hendes smittende humør og glade latter gjorde, at man altid vidste, hvor hun var, men man vidste også altid, hvor man havde hende - hun var til at stole på.

Hurtigt blev hun vores tillidskvinde. Dette måtte hun dog opgive efter sin sygdom.

Mette kæmpede og kæmpede, troede og håbede lige til det sidste, men måtte give op den 30. september 1999, hvor hun sov stille ind med familien omkring sig.

Vi har mistet en dejlig, inspirerende og omsorgsfuld kollega, eleverne en elsket lærer, men Jan, Stine og Søren en elsket kone, ven og mor.

På kollegernes vegne

Inge Tufvesson

Byvangskolen, Slangerup

Powered by Labrador CMS