Debat

Du har ret

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg kan kun give Jørn E. Albert (Folkeskolen nummer 41) ret i, at det kan virke urimeligt, at danske børn skal tjene penge på at hjælpe børn i nød, og at udgifterne kan virke store, når de tages ud af en sammenhæng.

Men det skal ses i sammenhæng med, at salget af til og fra-kort gennemsnitligt giver Red Barnet en årlig indtægt på 200.000 kroner. Salget foregår via en licensaftale mellem et privat firma og Red Barnet, vi har derved hverken den økonomiske risiko eller den store arbejdsbyrde.

'Guleroden' og udgifterne ville vi selvfølgelig meget gerne have gjort mindre, så en større procentdel af indtjeningen går direkte til vores formål, men erfaringen viser, at det er svært at få danske børn til at sælge kortene uden egen fortjeneste.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Så for os er det lidt af et dilemma, som vi til stadighed diskuterer, samtidig med at vi arbejder på at få konceptet bedre, så en større procentdel kan gå direkte til arbejdet med at hjælpe de mest udsatte børn i verden. De har brug for vores hjælp til at få et værdigt liv.

Sisan Bové

Red Barnet

Powered by Labrador CMS