Debat

Der er sammenhæng

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til Ole Jensen. Tak for dit pæne svar i Folkeskolen nummer 39. Du siger, at jeg i mit indlæg i nummer 38 antyder, at der er en sammenhæng mellem lønaftalen og arbejdstidsaftalen. Det er der da. De blev forhandlet samtidigt, og jeg er ikke i tvivl om, at Kommunernes Landsforening er gået med til lønaftalen for at 'købe' os. Jeg kan selvfølgelig ikke bevise det, da jeg ikke ved, hvad der er foregået i deres hoveder.

Jeg er da glad på dine vegne, at du har så meget styr på politikerne, at de ligefrem skal give dig en forklaring, hver gang de vil røre ved skolebudgetterne. Flot!

Vi har et godt samarbejde i vore kommuner, men selvfølgelig er det politikernes ret og pligt at få pengene til at række.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Du har blot glemt, hvad der står i den aftale, vi har i dag, hvor U og F følges, samtidig med at der er en minimumsgrænse for Ø.

Kommunernes Landsforening har ikke lagt skjul på, at effektiviseringsmulighederne i den nye aftale skal udnyttes. Det har vi set fra mange dele af landet. Du kan da være glad, hvis 'dine' politikere ikke læser alle de henstillinger, der er sendt ud fra Kommunernes Landsforening om disse muligheder.

Mads Witt

kredsformand, kreds 94 A

Vojens

Powered by Labrador CMS