Nyhedsbrev vildleder stadig

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ansvarshavende redaktør Hans Martin Jepsen har endnu ikke undersøgt, hvordan det kunne gå til, at Skolelederforeningens nyhedsbrev, DS-nyt, vildledte sine læsere om, hvem der har forhandlet ny løn for skolelederne i Skanderborg Kommune.

I sidste uge sagde Hans Martin Jepsen til Folkeskolen, at han måtte tro på konstitueret skoleleder Jan Hougaard, som er DS-nyts eneste kilde. Men Hans Martin Jepsen lovede samtidig, at han ville tale med Jan Hougaard fra Morten Børup Skolen for at få belyst sagen.

Mandag morgen, kort før Folkeskolens deadline, havde Hans Martin Jepsen endnu ikke undersøgt sagen. Men han lovede endnu en gang at gøre det.

I artiklen underkendte DS-nyt, at det var lærerkredsen, der forhandlede ny løn til skolelederne. Ifølge DS-nyt bestod arbejdet for lærerkredsen blot i at vedgå og underskrive den endelige aftale, som det lokale skolelederforum havde udformet.

Hverken kredsformand Paul Kejlberg, formand for skoleledernetværket Henning Madsen eller ordførende direktør Annalise Hansen, der repræsenterede Skanderborg Kommune i forhandlingerne, kan genkende den version (se Folkeskolen nummer 41, 1998).