Leo Skov Nielsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er med stor sorg, jeg kan meddele, at pensioneret overlærer Leo Skov Nielsen er død lørdag den 3. oktober efter en lang og svær sygdomsperiode.

Leo var en af de virkelig markante, initiativrige og fremsynede lærere på Tørring Skole. Han gik på førtidspension i 1992 efter at have været lærer i 40 år, hvoraf de 36 var her i Tørring. Gennem disse mange år har han i høj grad sat sit præg på skolen, for eksempel var han i lange perioder lærerrådsformand, men den største og vigtigste betydning havde han som underviser.

Han var en engageret og respekteret lærer specielt i fagene biologi, sløjd og matematik. Der var ikke mange, der kom på højde med ham angående viden inden for disse områder.

Leo var et meget kreativt menneske. Som havemand var han noget helt specielt. Man fyldtes med undren og betagelse, når han om foråret havde tryllet med sin have, så den fremstod som noget af det smukkeste, man kan forestille sig.

Vi er mange, der vil mindes Leo med meget stor taknemlighed.

Æret være hans minde.

Poul Andersen

skoleinspektør