Anmeldelse

Mig og min skole

Huskebog og fotoalbum om mig og min skole

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vil du have styr på minderne fra skoletiden, så er løsningen en mindebog med fotoalbum, en fællesbog, der følger barnet fra børnehaveklasse og resten af skoletiden. I mindebogen er der plads til skoleskema, dagbogsagtige notater og billeder fra den første skoledag, klassebilleder og billeder fra udflugter, kort sagt er der taget højde for alle situationer, der beskriver livet i klassen.

Afsnit vedrørende børnehaveklassen og 1. klasse kunne måske have været udformet anderledes, da vi ved, at disse børn har det lidt svært med den tidlige skrivekunst og faste linjer. Bogen har her og der små tegninger og vignetter, den udmærker sig ved ualmindelig flotte farver, kraftig papirkvalitet og god plads på de stiplede linjer.

Den tænkes anvendt i klassens tid, hvor man i fællesskab med klasselæreren arbejder med bogen. Små elever vil være glade for emnet, hvorimod større elever nok ikke bryder sig om at udfylde de hemmelige sider. Bogen, der holder styr på tingene, kan også være glimrende som gavebog.

Powered by Labrador CMS