Debat

Minister vil drøfte lovændring

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Om artiklen »Ny kurs ryster friskolerne« i Folkeskolen nummer 2 angående Vestjysk Fri- og Efterskole har jeg en indvending. Skolen havde haft mere end et år til at etablere lovlige forhold. Det burde derfor ikke, som det står skrevet, komme som en overraskelse, at Undervisningsministeriet greb ind. Ministeriet havde endog flere gange udskudt afgørelsens virkning, så skolen havde tid til at opfylde lovens krav om, at en friskole skal omfatte elever på 1. til 7. klassetrin.

Jeg vil dog gerne drøfte hensigtsmæssigheden af den nuværende lovbestemmelse med de uddannelsespolitiske ordførere. En ændret praksis vil kræve lovændring.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS